Werk je een dagje mee?

Divider

Werk je een dagje mee?

Divider

Rond de klok van 9 komt iedereen binnendruppelen, We schenken een kop thee of vers gezette koffie en vinden het vooral heel belangrijk hoe het met je gaat, bespreken we met elkaar wat we gaan doen aan dierverzorging, creatief of in de kas/ moestuin.

Je weet dan ook gelijk bij wie van de begeleiding je terecht kan met je vragen of wie jou helpt met je activiteit.

Rond 9.30 uur starten richting het voerhok of gaan we naar de creatieve schuur.

Daar vermaken we ons tot 10.45 uur en gaan we weer een kopje thee of koffiedrinken, met soms een eigen gebakken koekje.

Tijdens de pauze luisteren we naar elkaars verhalen, doen we een emotie spel of bespreken we alle nieuwtjes wat we gehoord of beleefd hebben.

Om 11.15 uur gaan we weer door met de activiteit waarmee we bezig waren en werken we tot de lunch van 12.30 uur.

Na de lunch rond 13.30 uur gaan we de kleinveedieren verzorgen, zoals de konijnen kammen, hokken verschonen, paardrijden, kippenhok uitmesten, of  het varken knuffelen.

We bespreken en verdelen dit met elkaar en hebben hier veel zin in. De dieren zien er ook naar uit, ze kunnen genieten van een schoon hokje met vers stro.

Om 15.00 uur staat de thee en koffie weer klaar, bespreken we hoe we de dag afsluiten, welke dieren nog terug de stal in moeten, wie helpt daarbij en wie helpt er met het opruimen van de materialen en gereedschap in schuur/ creatieve ruimte.

Tegen 16.00 u pakken we onze tassen en stappen we op onze fiets, in de bus of taxi, en gaan we richting huis om uit te rusten van de alle belevenissen.